Dünyanın en prestijli moda dergilerinden Harper’s Bazaar’ın gelenekselleşen ve ilham veren kadınları onurlandırdığı “Women of the Year” Ödülleri, Türkiye’de üçüncü kez muhteşem bir geceyle sahiplerini buldu.
Pink Carpet Şöleni: Tuba Ünsal ile Samimi Röportajlar
Bu yılki Harper’s Bazaar Türkiye Women of the Year 2025 gecesi, Elidor iş birliğiyle tasarlanan göz alıcı Pembe Halı ile başladı! Geleneksel kırmızı halı deneyiminin ötesine geçen bu ışıltılı karşılama anlarını, ünlü oyuncu Tuba Ünsal sundu. Konukların ışıltılı görünümleri ve Tuba Ünsal’ın samimi röportajları, geceye enerjik ve sıcak bir atmosfer kattı.
Kültür, sanat ve eğlence platformu The Istanbul Spotlight da "Spotlight mikrofonu" aracılığıyla bu özel anları kayıt altına alarak, izleyicilere perde arkası görüntüleri ve içten ifadeleri aktardı.
Boğaz Manzarasına Karşı Güç ve Yaratıcılık Kutlaması
The Peninsula Istanbul’un büyüleyici Boğaz manzarası eşliğinde düzenlenen kokteyl ile başlayan gece, ödül töreni ve akşam yemeğiyle devam etti.
Sunuculuğunu Jülide Ateş’in üstlendiği tören, Harper’s Bazaar Genel Yayın Yönetmeni Gülen Yelmen ve Turkuvaz Dergi Grubu Genel Müdürü Yasemin Gebeş’in açılış konuşmalarıyla başladı.
Gülen Yelmen: “Asla pes etmeden kadın olmanın, birlikte olmanın ve yaratmanın gücüne inanıyoruz. Bu gece de, kendi alanlarında büyük başarılara imza atan kadınları ödüllendirirken, birbirimize güç ve ilham vermeye devam ediyoruz.”
Yasemin Gebeş: “Biz biliyoruz ki, bir kadının hikayesi asla yalnız değildir. Her güçlü kadının ardında, ona inanan, yol açan, destek veren başka kadınlar da vardır. Misyonumuz, işte tam da bu hikayeleri görünür kılmak!”
The Peninsula Istanbul Genel Müdürü Jonathan H. Crook ise ev sahipliğinden duyduğu onuru dile getirerek; “İlham veren değişim, yaratıcılık ve liderlik hikayeleriyle öne çıkan kadınları kutlamaktan onur duyuyoruz,” dedi.
Fark Yaratan İsimler Ödüllerini Aldı
Moda, cemiyet, iş, spor, kültür ve sanat camiasından ünlü isimlerin bir araya geldiği gecenin en dikkat çeken konuğu ise dünya çapında bir ikon olan model Alessandra Ambrosio oldu. Türkiye’de üçüncü kez düzenlenen bu özel gecede, kendi alanlarında fark yaratan isimler ödüllendirildi: