Acne Studios Musubi, Mulberry ise Scotchgrain çantası gibi iki markanın imza parçaları ön plana çıkarılmış.Koleksiyonda çantaların yanı sıra,dizüstü bilgisayar kılıfı,orta boy kese,bozuk para cüzdanı,küçük boy fermuarlı cüzdan ve Scotchgrain kordonu da seçili mağazalarda satışa sunuldu.
Mulberry Ceo’su Thierry Andretta ortaklık için ‘’Acne Studios ve Mulberry iş birliği,her iki markanın ruhunun mükemmel bir yansıması. Acne Studios harika İsveç tasarımı ahlakını sergiliyor ’’ açıklamasında bulundu.
Acne Studios Yaratıcı Direktörü Jonny Johansson ise ‘’ Görünümü ilginç bir şekilde döndürdüğünü düşündüğüm koleksiyonun, saf İsveç ve İngiliz yanları var. Çantaların pratik olmalarını seviyorum ve insanlar da onları taşımayı istiyor ’’açıklamasında bulundu.