× BRAND STORY MODA
Moda Haberleri Trend ve Stil Sokak Modası Radar Alışveriş DekorasyonTümü
HAYAT
Söyleşiler Spor Koçun Sağlık / Bakım Gezinti Mekanlar Sinema / Müzik Etkinlikler Kendin YapTümü
EXCLUSIVE MAGAZİN
Kırmızı Halı İlham Al Tarzı Ne ÜnlülerTümü
DEFİLEÜRÜN İNCELEMESİ
Moda / Trend ve Stil

2020 İLKBAHAR / YAZ TRENDLERİ

Ünlü tasarımcıların belirlediği kıyafetlerle 2020'de kadınları daha da güzelleştirecek trendler.

by Esra Emer 15/10/2019
Kış aylarına daha yeni girerken üzerimizdeki yazın etkisini atlatamadan ilkbahar yaz trendlerini de beraberinde getiriyoruz. Bu sezon kadınlar hiç olmadığı kadar iddialı ve cesur davranacaklar. Kadınlar bu sezon diğer sezonlara göre daha dikkat çekici olmaya hazırlanıyor.

Bahar aylarının serin ve yağışlı günlerine incecik bir ceket gerekiyor. Bej rengiyle kadınları ısıtan trençkotları koleksiyonlarda görüyoruz. 


Tasarımcılar önümüzdeki sezonda kadınları daha seksi gösterecek gibi duruyor. İç giyim dünyasını dış giyime aktarıyorlar. Bu sezon bayılacağınız slip elbiseler yerini buluyor.


Kısa kısa daha çok kısa olmasını istediğimiz deri, kot, kese kağıdı belli, denim şortlarda kadınların rahat rahat gezmesine yardımcı olduğu için gözdeler arasında sırasını alıyor. 


Çok eski olmasa da maziyi ziyaret etme zamanı diyerek 70’lerin modasından eşsiz parçalarla resmi tavrımızı özgür ruhumuzla birleştiriyoruz. Takım elbiselerle eski günleri yad ettikten sonra şimdi kullanmaya devam ederek gelecekte de vazgeçmeyip kullanacağımız parçalar arasında olabilirler. 


Annelerimizin kullandığı zarif parçalardan olan dantel gözden kaçmıyor. Kumaşların üzerine işlenmekten vazgeçmeyen, etekleri, kolları süsleyen dantel bahar ve yaz akşamlarıyla ışıl ışıl sade ve naif olmanızı sağlayarak gözlerde kalıcılık bıraktırarak akıllarda kalmanıza neden olabilir. 


Kumaş kalitedir diyerek daha kıvrımlı kıyafetlerde “Wrap” dediğimiz çok çok eski olarak bilinen Helenistik dönemden gelen vücudu rastgele saran kıyafetler akılları karıştırarak modern tarz da olmaya sürüklüyor.


Renklerin birbirleriyle olan uyumlarıyla beraber hayatımıza neşe saçmaya devam ediyorlar. Amazon ormanının vahşi doğasına inerek koleksiyonlara enerji katıyor. İklimlerin değişikliklerini fark ederek insanların uyum içinde olmasını isteyerek tropikal havanın büyüsüne sokuyor. 
Egzotik çiçeklerin, tropikal yaprakların muhteşem büyüsünü kıyafetlere yansıtırken aksesuar, ayakkabı, çanta da nasibini alarak sezonu kaplıyor. 


Yaza biraz daha yaklaşsak desek de yazın hiç kullanmayız dediğimiz siyah gözleri karartıyor. Tasarımcıların oylarında kullanarak tasarımlarına eklediği siyah yazın bol kıyafetlerinde ferah tutacağa benziyor. Kadınların gözü korkmadan severek kullandıkları bu renkten hiç şikayetçi olacaklarını zannetmiyorum. Önümüzdeki yaz kadınları zarif göstererek dolaplardan çıkmayacak gibi görünüyor asil rengimiz.

ÖNERİLER